POST GRADUATE - future leaders, future teachers

Postgraduate Training and Masterclasses

Het doel van de Post Graduate training is in de eerste plaats om je nog verder te bekwamen als therapeut en de thema's die aangeboden worden nog meer te doorgronden. Ook krijg je les in lesgeven en je gaat daarmee oefenen gedurende het jaar door onder begeleiding te werken met de hele community. Deze ervaring kan je helpen om uit te vinden of je het in je hebt om les te geven. Na het doorlopen van de training ben je voldoende opgeleid om te assisteren in de Core Energetica Opleiding. En je kunt stappen maken om te ontdekken of je docent wilt worden.

Een belangrijk onderdeel van de Post Graduate training is het afstudeerproject. Iedere student kiest een onderwerp dat hij/zij uitdiept in een scriptie en een presentatie.

De training bestaat uit vijf modules met ieder een eigen thema. De modules zijn ook los van elkaar te volgen als Masterclasses.

In iedere trainingsmodule oefen en ontwikkel je je leiderschapskwaliteiten: risico's nemen, dienstbaar aanwezig zijn, omgaan met negatieve overdracht, omgaan met conflicten, gebruik maken van je volle potentieel en creativiteit, onbaatzuchtigheid, je houding ten opzichte van frustratie, bereidheid om kritiek te krijgen en zichtbaar te zijn. 

Tijdschema: vrijdag 10.00 uur tot maandag 16.00 uur.

Programma: Vrijdag, zaterdag en zondag wordt gewerkt met het thema. Maandag is gewijd aan casuïstiek, waarbij deelnemers cases kunnen inbrengen. Het programma bevat ook onderdelen waarbij alle studenten van alle groepen aanwezig zijn, bijvoorbeeld body work, 'take-a-risk'-night en theme-night. 

Modules

2 - 5 oktober (2020) |  Spirituality | teacher: Erena Bramos

11 - 14 december (2020) |  Life and Death | teacher: Jeanne Denney

5 - 8 februari (2021) |  Narcissism and Borderline | teacher: Anna Timmermans

9 - 12 april (2021) |  Groups and Teaching | Lisa Loustaunau

11 - 14 juni (2021) |  Recovering from Trauma in the body | teacher: Dirk Marivoet

Samenwerking met Corpore Mexico

De Post Graduate training wordt aangeboden in samenwerking met Corpore, een Core Energetica instituut in Mexico.

Corpore biedt ook vijf post graduate modules aan: 11 - 14 februari 2021, 15 - 18 april 2021, 1 - 4 juli 2021, 23 - 26 september 2021, 25 - 28 november 2021. Je kunt je eigen trainingsprogramma van in totaal vijf modules samenstellen door naar keuze een aantal modules bij NICE te doen en een aantal bij Corpore.

De manier waarop je je programma samenstelt bepaalt waar je je eindproject doet en in welke taal je je thesis schrijft. Als je de meeste van de modules (3 of meer) bij NICE doet, doe je je eindpresentatie bij NICE en schrijf je je thesis in het Engels. Als je de meeste van de modules (3 of meer) bij Corpore doet, doe je je eindpresentatie bij Corpore en schrijf je je thesis in het Spaans. 

In het aanmeldingsformulier geef je je keuzes aan. 

TAAL

De training is in het Engels. 

AANMELDEN

Als je belangstelling hebt om (een aantal van) de modules te volgen, vragen we je het aanmeldformulier in te vullen en op te sturen. Daarna word je uitgenodigd voor een gesprek. Pas na het gesprek besluit je of je je definitief inschrijft. 

KOSTEN

De opleidingskosten bedragen € 800 per module. De kosten voor het verblijf bedragen € 310 tot 340 per module, afhankelijk van het type kamer. Prijswijzigingen voorbehouden.