NETHERLANDS INSTITUTE OF CORE ENERGETICS

Core Energetica is een vorm van psychotherapie die gericht is op het vergroten van zelfbewustzijn, het verdiepen van gevoelens en de groei van innerlijke kracht. Het kan in een relatief korte tijd de vitaliteit en de energie verhogen en tot positieve verandering leiden. De methode werkt met het lichaam door beweging, ademhaling en persoonlijke interactie en onderzoekt zo blokkerende patronen in jezelf en in relatie tot de ander(en). Vooral de patronen die je ervan weerhouden te genieten en het leven ten volle te leven vanuit je eigen waarheid.

NICE biedt workshops, een tweejarige training voor persoonlijke ontwikkeling, een internationale 4-jarige beroepsopleiding en een postgraduate training.

Beyond Defense

Anna Timmermans, directeur en oprichter van NICE, heeft een boek samengesteld met Core Energetische technieken. Een waardevol boek voor studenten en therapeuten! Het boek is te koop tijdens de trainingsmodules en te bestellen via book@coreenergetica.nl (€ 30,00 excl. verzendkosten.)

Core Energetica en wetenschap

In maart 2017 is de Core Science Foundation opgericht, met als doel om wetenschap en Core Energetica te verbinden. Aan de ene kant biedt dit therapeuten en studenten een theoretisch kader om de Core Energetica werkwijze te ondersteunen. Aan de andere kant wordt ons werk hierdoor ingebed in wetenschap en samenleving. coresciencefoundation.com